Portør Pensjonat er steng for sesongen

Vi åpner igjen våren 2022, men vi besvarer henvendelser på booking@portorpensjonat.no
Velkommen tilbake

Arrangementer

Sommermarked hver søndag fra 27/6-8/8

Velkommen til sommerens hyggeligste marked!
Hver søndag 27/6-8/8 fra kl. 12.30 – 17.00.
Produkter som selges: strikk, hekling, spiselige produkter, porselen, keramikk, foto, malerier, postkort, smykker, såper, fiskeutstyr og annet.
Gratis konsert i hagen hver søndag fra kl 14-16.30

3770 – 10. juli

Kragerøgutta som tilsammen har over 200 års banderfaring, kommer til Portør Pensjonat lørdag 10. juli.

Bandet spiller norske kjente coverlåter. Arrangementet starter kl. 20.
«3770» består av «Sasa» Sørsdal (gitar, vokal) Terje «Trønder» Johannessen (omskolert gitarist, bass), Kjell Bohnhorst, (trommer), Arne Astad (keyboard, vokal) og Øystein Heia (keyboard, vokal). Audun Solbekk er inne på munnspill ved passende anledninger.

cc 100,- betales kontant ved inngang.
Velkommen!

Frode Alnæs – 14. juli kl. 20

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I mer enn 30 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør.

Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”. Høsten 2013 var Frode aktuell med soloalbumet «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. Vinteren 2016 utga Frode instrumentalalbumet ”Kanestrøm”, med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Jan Eggum – 22. juli

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester – til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2021 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader.

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!
Best. av bord / mat . Ring 45 9670 76.

Plumbo duo (Lars-Erik Blokkhus) – 28 juli

Lars Erik  startet opp PLUMBO bandet for 20 år siden som et coverband. Året var 2000.

Nå er Lars Erik og Plumbo noe av det mest etterspurte og folkekjære på dagens festival marked og er nesten blitt oppskriften på en vellykket kveld  med masse allsang og en utrolig stemning.

Målet var å skape god stemning, fest og allsang på pubene.
Etterhvert begynte bandet å spille egenskrevne låter, skrevet av Lars-Erik Blokkhus – Klassikeren «Gi meg en Bayer» var en bandets første egenskrevne låter, Lars Eril og Plumbo renomme spredde seg raskt, og publikumsoppslutningen ble større og større.

MGP 2012

Tre uker etter spellemannsprisen var Plumbo deltakere i MGP 2012, med låten «Ola Nordmann». Bandet kvalifiserte seg fra delfinalen til finalen i Oslo Spektrum, og havnet på en fjerdeplass i finalen. «Ola Nordmann» er blitt en av bandets store slagere i ettertid.

Lars Erik sin kontakt med publikum er unik. Konsertene er nærmest et samspill med publikum. Tilbakemeldingene er gjennomgående positive. Folk koser seg på konsert, og kommer gjerne tilbake neste gang. Begge kjønn er godt representert og i alle aldre – Opptil tre generasjoner er helt vanlig å se på̊ på PLumbo og Lars Erik sine konserter.

Her kommer hits på rekke og rad – Møkkamann – Bade Naken – Ola Nordmann – Rådebank m.m

Vi er her for deg

Portør er et av Kragerøs mest populære utfluktsmål og pensjonatet ligger i naturskjønne omgivelser rett ved kysten. Kom innom for å spise middag, nyte en kaffe og kakebit, eller overnatte.