Portør Pensjonat er steng for sesongen

Vi åpner igjen våren 2022, men vi besvarer henvendelser på booking@portorpensjonat.no
Velkommen tilbake

Nyhet – kommer: Vju hyttene

Hyttene kommer til å plasseres veldig fint med utsikt over sundet/havet og ha egne uteplasser. Det er plass til fire personer i hver hytte. Det er kjøkken, do og dusj i hytta. Det er lov med hund i hytta, men dette må oppgis ved bestilling. Hyttene må bookes for minimum to netter.

Sjøboden

I sjøboden finnes soverom med to enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre eller settes sammen etter ønske, samt kjøkken og stue i et og samme rom. Kjøkkenet er utrustet med det meste man trenger for å lage mat. Her finnes kjøkkenbord, stoler, sofa og sofabord. På utsiden finnes 2 sittegrupper og en grill. Dusj og toalett ligger 30 meter unna.

Dobbeltrom med eget bad

 Dobbeltrom med eget bad, to enkeltsenger og sofa. Dobbeltrommet har senger som kan trekkes fra hverandre eller settes sammen etter ønske.

Dobbeltrom

Alle dobbeltrommene har senger som går å dra i fra hverandre ved behov. De fleste dobbeltrommene har utsikt mot hagen. Alle rom har egen vask. Dusj og toalett er i gangen.

Familierom

Familierom fordelt over 2 rom. Det ene rommet har en dobbeltseng. Det andre rommet har to enkeltsenger (for barn). Dusj og toalett finnes i korridoren. Begge rommene har vask.

Enkeltrom

Våre enkeltrom har komfortable 120 cm brede senger. Vask finnes på rommene. Dusj og toalett er rett utenfor rommene. Enkeltrommene har utsikt mot hagen.

Leiligheter på Himmel og hav

De to store leilighetene er 58 kvm. Der er det to soverom med dobbeltseng på hvert rom. De tre små leilighetene er 30 kvm. Der er det et soverom med dobbeltseng. Alle leilighetene har bad, kjøkken, sofakrok, matbord, uteplass og grill. Leilighetene ligger 2 minutters gange fra Portør Pensjonat.

Utleiebåt

Vi leier ut en Pioner Active 14 fot med påhengsmotor. Redningsvester er inkludert. For å booke båten til ditt opphold, send en mail eller ring oss.

Priser

Vjue hyttene pr. natt  2900,-. Fra 16. august 1900,- pr. natt.
Må bookes for minimum to netter. Prisen er inkludert sengetøy og utvask.

Dobbeltrom i hovedhuset 950,- med frokost
Familierom i hovedhuset 1200,- med frokost (plass til 2 voksne og 2 barn)
Enkeltrom i hovedhuset 600,- med frokost.
Alle disse rommene har felles bad i gangen.

Dobbeltrom i hovedhuset med eget bad 1200,- med frokost.

Sjøboden 1000,- pr natt, uten måltider.

Stor leilighet på Himmel og Hav (2 minutters gange fra pensjonatet) 1500,- uten måltider (utvask 800,-)
Liten leilighet på Himmel og Hav (2 minutters gange fra pensjonatet) 1000,- uten måltider (utvask 500,-)
Leie sengetøy til leilighet 250,- pr. sett med håndklær.

Utleiebåt Pioner Active 14 fot. Pris for en hel dag: 1000,-

Kontakt

Portør Pensjonat

Portørveien 170
3788 Stabbestad