Sjøboden

I sjøboden finnes soverom med to enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre eller settes sammen etter ønske, samt kjøkken og stue i et og samme rom. Kjøkkenet er utrustet med det meste man trenger for å lage mat. Her finnes kjøkkenbord, stoler, sofa og sofabord. På utsiden finnes 2 sittegrupper og en grill. Dusj og toalett ligger 30 meter unna.

Dobbeltrom med eget bad

 Dobbeltrom med eget bad, to enkeltsenger og sofa. Dobbeltrommet har senger som kan trekkes fra hverandre eller settes sammen etter ønske.

Dobbeltrom

Alle dobbeltrommene har senger som går å dra i fra hverandre ved behov. De fleste dobbeltrommene har utsikt mot hagen. Alle rom har egen vask. Dusj og toalett er i gangen.

Familierom

Familierom fordelt over 2 rom. Det ene rommet har en dobbeltseng. Det andre rommet har to enkeltsenger (for barn). Dusj og toalett finnes i korridoren. Begge rommene har vask.

Enkeltrom

Våre enkeltrom har komfortable 120 cm brede senger. Vask finnes på rommene. Dusj og toalett er rett utenfor rommene. Enkeltrommene har utsikt mot hagen.

Leiligheter

Leiligheter i forskjellige størrelser dobbeltseng på hvert rom. Sovesofa, kjøkkenbord og bad. Åpen planløsning til stue. 2 minutters gange fra pensjonatet.

Priser

Dobbeltrom i hovedhuset 950,- med frokost
Familierom i hovedhuset 1200,- med frokost (plass til 2 voksne og 2 barn)
Enkeltrom i hovedhuset 600,- med frokost

Alle disse rommene har felles bad i gangen.

Dobbeltrom i hovedhuset med eget bad 1200,- med frokost.

Sjøboden 1000,- pr natt, uten måltider.

Stor leilighet på Himmel og Hav (2 minutters gange fra pensjonatet) 1500,- uten måltider (utvask 800,-)
Liten leilighet på Himmel og Hav (2 minutters gange fra pensjonatet) 1000,- uten måltider (utvask 500,-)
Leie sengetøy til leilighet 250,- pr. sett med håndklær.